contact

Voor meer informatie en advies op maat

info@unicorn-tools.nl
T 023 - 55 300 77

Actieset koeltechniek
Distributor Appion

Unicorn: uw specialist in onderhoudsapparatuur en gereedschappen voor airco- en koeltechniek

Airco- en koelsystemen koopt u vanzelfsprekend bij uw specialist. Dus waarom niet ook kiezen voor de specialist in de juiste apparatuur en gereedschappen voor installatie, onderhoud en reparatie?

Al meer dan 25 jaar levert Unicorn kwaliteitsproducten op maat, zowel voor de automotive branche als voor installatie- en onderhoudsbedrijven in koeltechniek. Dit doen wij in heel Nederland en ver daarbuiten, inclusief deskundig advies en perfecte aftersales en service.

automotive  koeltechnisch

Onze producten en prijzen

UNICORN automotive

Wilt u snel een offerte met prijzen, levertijden en verzendmethode? Wilt u een prijslijst ontvangen van ons totale productenpakket?

UNICORN koeltechnisch

Wilt u snel een offerte met prijzen, levertijden en verzendmethode? Wilt u een prijslijst ontvangen van ons totale productenpakket?

neem contact op

Aantrekkelijk geprijsde kwaliteitsproducten onder ons huismerk

Naast de diverse topmerken serviceapparatuur die wij voeren, bieden wij u ook een ruim aanbod producten onder ons huismerk t-line. Allemaal vervaardigd volgens de hoogste kwaliteits- en milieueisen en bovendien aantrekkelijk geprijsd. Van O-ringen- en reparatiesets tot meterunits, van testapparatuur tot vacuümpompen.

meer weten?

Advies op maat

Er zijn leveranciers die hun klanten proberen te overtuigen op basis van wat zij te koop hebben. Unicorn pakt de zaken anders aan. Een advies op maat begint bij ons met goed luisteren naar wat uw wensen zijn en wat u nodig heeft. Uw behoefte bepaalt ons advies. Zo bent u altijd verzekerd van de meest optimale apparatuur en gereedschappen voor uw bedrijfsvoering.

lees verder

Werken met koeltechniek? Laat uw medewerkers trainen!

Vaktechnische training

Om verantwoord te kunnen werken met airco- en koeltechniek is - naast de juiste apparatuur en gereedschappen - specifieke vakkennis essentieel. Niet alleen om een storingvrije werking van airco’s en koelinstallaties te waarborgen, maar ook in verband met veiligheid en milieu. Unicorn adviseert u desgewenst bij uw keuze voor deelname aan de benodigde trainingen, die deels verplicht zijn om met koeltechniek te mogen werken.

Verantwoord omgaan met risico’s

Bij het vullen, opslaan en terugwinnen van koudemiddel, is het van groot belang dat uw medewerkers weten wat ze doen. Koudemiddel kan giftig, brandbaar of explosief zijn en lekkage leidt tot milieuschade. Voor airco-onderhoud in de automotive branche kunt u kiezen voor de Innovam-trainingen ‘Airco Terugwinnen koudemiddelen’ en ‘Onderhoud Gevorderd’. Voor de koeltechnische branche zijn er de trainingen van het opleidingscentrum GO°. De trainingen worden uitgevoerd bij het Expertisecentrum koudetechniek van Aeres Tech in Ede. 

Meer weten over opleidingen? Wij adviseren u graag, ook over wet- en regelgeving.

 

 

 

 

Onderhoud en reparatie door Unicorn

Minstens zo belangrijk als de aanschaf van koeltechnische apparatuur is een goede service. Bij Unicorn geldt: alles wat wij verkopen, kunnen wij zelf onderhouden en zo nodig repareren. Dit doen wij desgewenst bij u op locatie of op onze eigen technische afdeling, met onze vakbekwame medewerkers.

meer over onze service

Partners

0